Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علیرضا فاتحی نژاد روز پنجشنبه در نشست مشترک با شوراها اسلامی شهر قرچک که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد اظهار داشت: شوراهای اسلامی به عنوان مهمترین نماد مردم‌سالاری دینی نظام مقدس جمهوری اسلامی به دلیل آن که از بطن مردم برآمده، نقش مهمی در توسعه پایدار مناطق روستایی دارند.
وی گفت: شوراهای اسلامی با آشنایی کامل از کمبودها و نیازهای منطقه نقش مؤثری در جلب مشارکت عمومی داشته و با برنامه ریزی صحیح می‌توانند موجب رشد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی روستاها شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: روستاهای قرچک از پتانسیل‌های ویژه‌ای برخوردار است که با وجود خدمات ویژه نظام و برخورداری از امکانات مناسب که زمینه لازم برای رشد و توسعه و ایجاد کسب و کار را فراهم کرده، کماکان از مشکلاتی برخوردار است که شوراهای اسلامی باید در صدد رفع آن برآیند.
فاتحی‌نژاد با اشاره به مهاجرپذیربودن شهرستان قرچک گفت: روستاهای این شهرستان از ویژگی‌های مشترکی با شهرها به‌ویژه در برخورداری از جمعیت بالا برخوردار است که انتظار می‌رود اعضای شوراهای اسلامی و دهیاری‌ها در کنار سایر ادارات با همدلی مردم، زمینه تقویت ساختار مناطق روستایی را فراهم کنند.
وی تأکید کرد: در کنار اقدامات عمرانی لازم است تا سرانه‌های بهداشتی، آموزشی و ورزشی روستاها نیز مورد توجه قرار گیرد که این امر مستلزم رفع موانع و برخی از قوانین دست و پاگیر است.
سرپرست فرمانداری قرچک اضافه کرد: برخی از روستاهای شهرستان با شهر حریم مشترک دارند، از این‌رو با استمرار تعاملی که بین مجموعه مدیریت شهری با بخشداری و دهیاری‌ها وجود دارد، امیدواریم شاهد پیشرفت همه‌جانبه شهرستان باشیم.
وی تأکید کرد: مهمترین اصل در خدمت‌رسانی به مناطق روستایی، جلوگیری از مهاجرت روستائیان به مناطق شهری و مهاجرت معکوس است که این امر زمینه رشد و توسعه همه جانبه اقتصاد این مناطق را فراهم می‌کند.
قرچک با ۲۷۰ هزار نفر جمعیت و ۹ روستا در ۳۰ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع شده است.

برچسب‌ها ورامین توسعه روستایی قرچک جمهوری اسلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورامین توسعه روستایی قرچک ورامین توسعه روستایی قرچک جمهوری اسلامی شوراهای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۳۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: قانون نظام شورایی کشور نسبت به قوانین سایر ساحت‌های حکومتی خیلی جوان است و پس از وضع قوانین بالادستی نسبت به تصویب مفاد قانونی درباره شوراها اقدام شد. همین موضوع، تناقضاتی را رقم زده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، مهدی چمران، شامگاه پنجشنبه در همایش روز ملی شوراها در مشهد با بیان اینکه شوراها نمایندگان صادق مردم در عرصه حکمرانی کشور هستند، اظهارداشت: اصول 101 و 106 قانون اساسی به طور محرز به ضرورت فعالیت نظام شورایی در کشور اشاره دارد و در بند 103 قانون اساسی هم تأکید می شود که مسئولان در بخش های حاکمیتی اعم از استاندار، شهردار و فرماندار، باید تابع قوانینی باشد که در شوراها به تصویب می رسند.

وی افزود: در این میان، اهمیت شوراهای محلی هم کم از مجلس شورای اسلامی نیست. شوراهای اسلامی شهر و روستا، پارلمان‌های محلی و انعکاس خواست و سلیقه مردم هستند که ارتباط بی‌واسطه و تنگاتنگی با مردم در هر بخش، شهر و استان دارند. در قانون، نظارت در مقیاس محلی و ملی بر عهده شوراها گذاشته شده و در ساحت‌های گوناگون همچون فرهنگ، اقتصاد، اجتماع و سیاست، این منتخبان ملت در شوراهای محلی هستند که به‌عنوان ناظر شایسته از طرف قانون معین شده‌اند.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: مدیریت یکپارچه، حلقه مفقوده‌ای است که امروزه ضرورت آن در سطح کلانشهرهای کشور بیش از پیش احساس می‌شود. مدیریت یکپارچه هم دو رکن اساسی دارند؛ یکی در گرو کار درست و منطقی نمایندگان شوراهای اسلامی است که جز خدمت به مردم دغدغه دیگری نداشته باشند و رکن دوم هم ناظر بر همکاری مسئولان دولتی و قضایی است که همراه و همگام با نمایندگان مردم باشند.

وی ادامه داد: قانون نظام شورایی کشور نسبت به قوانین سایر ساحت‌های حکومتی خیلی جوان است و پس از وضع قوانین بالادستی نسبت به تصویب مفاد قانونی درباره شوراها اقدام شد. همین موضوع، تناقضاتی را رقم زده که می‌توانست توسط نمایندگان مردم در نظام شورایی کشور اصلاح شود اما اکنون گرفتار این مسائل هستیم و باید این چالش برطرف شود.

چمران تصریح کرد: متاسفانه امروزه شاهدیم از بین 126 هزار نماینده‌ای که امروزه در سطح شوراهای اسلامی شهر و روستا فعالیت دارند، برخی افراد گاهی اوقات گرفتار هوا و هوس‌های نفسانی خود می‌شوند و دست به تخطی از قوانین و سرپیچی از سوگندی می‌زنند که با خدا، خون شهیدان و مردم دارند. بیش از دو دهه است که در نظام شورایی کشور در عرصه های مختلف فعالیت دارم و از روی تجربه مشاهداتی که به چشم دیده‌ام، این را به شما برادران و خواهران عزیز می‌گویم که اگر کار خالصانه و مخلصانه باشد، برکت الهی هم پشتیبان آن خواهد شد.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • سیل بخشی از تأسیسات آب آشامیدنی مناطق روستایی خوی را تخریب کرد
  • بازنگری طرح هادی روستایی از اولویت‌های بنیاد مسکن بوشهر است
  • سیل در 2 محور روستایی تربت جام
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • رهاسازی «مرکاپتان» سرقت شده باعث بوی نامطبوع در بندرترکمن بود
  • انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور
  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد