Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو نوشت: ویلیام موریس گراندی (William Morris Grundy) عکاس انگلیسی است که در قرن نوزدهم عکس‌های زیادی را از منظره‌های روستایی و مردم روستانشین این کشور ثبت کرد. بیشتر عکس‌هایی که از او باقی مانده متعلق به حدود سال ۱۸۵۵ هستند و موضوع اصلی آن‌ها کشاورزان، ماهیگیران و شکارچیان روستایی هستند.

این دوران در تاریخ انگلستان به «عصر ویکتوریا» معروف است؛ زمانی که ملکه ویکتوریا بر امپراطوری بریتانیا حکومت می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دوران وسعت مستعمرات انگلیس در سراسر دنیا به بیشترین حد خود رسیده بود و ثروت سرشار حاصل از مستعمرات به خزانۀ سلطنتی سرازیر می‌شد. شهر‌های انگلستان در این دوره تحولات عظیمی را به خود دیدند و صنایع مختلف در این کشور رشد چشمگیری کردند.

ثروتمندان شهرنشین انگلستان در این دوران زندگی بسیار تجمل‌گرایانه‌ای داشتند و جامعه به لحاظ ایده‌آل‌های اخلاقی و عقاید مذهبی در مسیر تحولی عظیم قرار گرفته بود. رشد چشمگیر علاقه به هنر‌ها و علوم تجربی نیز از دیگر ویژگی‌های این دوره است. چارلز دیکنز و چارلز داروین دو چهرۀ برجستۀ هنری و علمی این دوران هستند.

اما زندگی روستاییان انگلستان در این دوران هنوز تفاوت قابل ملاحظه‌ای با گذشته نداشت. در حالی که شهر‌ها پر از صنایع و کسب و کار‌های تازه شده بودند، مردم روستایی هنوز مشاغل سنتی و قدیمی خودشان را داشتند. در شهر‌ها ساختمان‌های بزرگ و جدید ساخته می‌شد، اما روستا‌ها هنوز همان معماری قدیمی را حفظ کرده بودند. به همین خاطر بود که خیلی از هنرمندان انگلیسی که در این دوران به سبک رمانتیسیسم گرایش داشتند، منظره‌ها و زندگی روستایی را به عنوان نمادی از خلوص و سادگی در آثارشان منعکس می‌کردند.
عکس‌های ویلیام موریس گراندی علاوه بر ارزش تاریخی، حال و هوایی هنری و رمانتیک نیز دارند و به همین خاطر بود که بعضی از عکس‌های او بعد از مرگش در یک مجموعۀ شعر با عنوان «آفتاب در روستا؛ کتابی از اشعار روستایی» (Sunshine in the Country: A Book of Rural Poetry) به چاپ رسیدند.

 

                                                 

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۲۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آیین پایانی ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی در استان بوشهر

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در روستای سرکره شهرستان دشتستان استان بوشهر برگزار شد و ساکنان ۶ روستای دشتستان ضمن پذیرایی از میهمانان، خانه‌هایشان را با تمام تجهیزات در اختیار شرکت‌کنندگان در این رویداد قرار دادند.

در آیین اختتامیه این جشنواره، برترین‌های بخش «چاووشی‌خوانی، منقبت خوانی»، «پرده‌خوانی، نقالی» و «عکس روستایی» معرفی شدند.

مدیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی امام رضا علیه‌السلام با بیان این‌که رویکرد جشنواره فرهنگی هنری رضوی، مردمی‌سازی و مشارکت مردم در برپایی این جشنواره است، افزود: آشنایی بیشتر جوانان و نوجوانان با فرهنگ رضوی از اهداف مهم برگزاری این جشنواره در روستا‌ها است.

فرهاد قائمیان با قدردانی از مردم روستا‌های دشتستان و به‌ویژه سرکره در میزبانی از هنرمندان این جشنواره گفت: سیره رضوی در استان بوشهر به ویژه در روستا‌های این استان ترویج دارد به‌گونه‌ای که مردم روستای سرکره دشتستان به‌عنوان میزبان جشنواره روستایی و عشایری رضوی، از میهمانان در بخش‌های مختلف اسکان، پذیرایی و خدمات‌رسانی استقبال کردند.

وی رشد کمی و کیفی تهیه و تولید آثار در ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی را مورد اشاره قرار داد و اضافه کرد: در این جشنواره ۵۰ هنرمند در سه حوزه «چاووشی‌خوانی، منقبت خوانی»، «پرده‌خوانی، نقالی» و عکس روستا از استان‌های خراسان رضوی، اردبیل، مرکزی، لرستان، کرمانشاه، خراسان جنوبی، کهگیلویه و بویراحمد، مازندران، همدان، اصفهان و بوشهر با ارائه آثار خود شرکت کردند.

مدیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) اضافه کرد: ۱۵۰۰ اثر به این جشنواره عرضه شد که در بخش‌های مختلف با رای داوران برترین‌ها انتخاب و تجلیل شدند.

عبدالرحیم افروغ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر هم با بیان این‌که ولایت‌مداری و عشق به ائمه طهارت علیه‌السلام در مردم استان بوشهر نهادینه است، گفت: مردم استان بوشهر توجه ویژه‌ای به فرهنگ و سیره ائمه طهارت علیه‌السلام دارند و خدمت کردن در این مسیر را مایه افتخار خود می‌دانند.

در این آیین از برترین‌ها در بخش‌های عکاسان آزاد، عکاسان روستایی رضوی، پرده خوانی و نقالی روستایی و عشایری رضوی، مدیحه سرایی و چاووشی خوانی روستایی و عشایری رضوی، پیشکسوت نغمه خوان، مدیحه سرا و چاووشی خوان روستایی و عشایری تجلیل شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • سیل بخشی از تأسیسات آب آشامیدنی مناطق روستایی خوی را تخریب کرد
  • آبرسانی به ۷۸ هزار نفر از جمعیت روستایی لرستان
  • برگزاری آیین پایانی ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی در استان بوشهر
  • پایان رقابت‌های فوتبال جام روستایی در بوکان 
  • امروز، روز شیراز؛ شهر شعر و هنر و حافظ
  • مشق عشق فداکاری در مدرسه روستایی در زفره
  • ۲۰۲ نیروی جدید در دهیاری‌های بوشهر استخدام می‌شوند
  • جشنواره ملی روستایی ـ عشایری در ۸ روستا برگزار می‌شود